El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 3 de març de 2024 a les 07:48

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Del 4 al 10 de març de 2024:



Tindrem una setmana amb dos protagonistes astrològics: Peixos i Aquari. És per això que aquesta setmana pot ser una setmana de moltíssima intuïció i fins i tot "revelacions". Estigues molt atent/a a les petites senyals, veuràs que quan desconnectis una mica la hiperactivitat mental pròpia d'Aquari i connectis amb la part espiritual (peixos) veuràs algunes coses de la teva vida amb molta més claredat. 


Et recomanem buscar activitats que et relaxin, que t'ajudin a desconnectar la ment i a connectar amb la creativitat. Això farà que et sentis molt més alineat/da i tranquil/a, així com que estiguis més receptiu/va per tenir aquests cops d'intuïció.

Una abraçada i molt bona setmana :)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: