Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 5 de març

per Adolescents.cat, el 5 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

[palybuzz]
 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
És important que et centris i procuris no tenir més alts i baixos. Si hi ha una persona que no et fa bé, encara que costi, allunya-la. La teva salut emocional és important i l'has de tenir en compte. 

TAURE
Et sents en pau amb tu mateix/a i això es nota. La teva alegria atraurà algú que no t'esperaves. Deixa't portar i no intentis tenir-ho tot calculat. Improvisar t'anirà bé. 

BESSONS
Relaxa't i dedicat el dia a tu mateix/a. Ja fa dies que estàs massa centrat en els altres i això t'està desgastant. Procura controlar el teu caràcter perquè una mala contestació podria acabar en baralla. 

CRANC
Has d'establir prioritats: què és més important per tu i que pot esperar. Vols fer-ho tot i acabes esgotat. Ets una persona organitzada, així que posa ordre i tot anirà millor.

LLEÓ
Fes servir el teu instint a l'hora de relacionar-te amb els altres. Hi ha algú que es vol apropar a tu, però no tens del tot clares les seves intencions. Dona't temps i no siguis impacient perquè les acabaràs sabent.

VERGE
Avui és un bon dia perquè resolguis una conversa que tens pendent. Estàs calmat i assertiu i això farà que l'altra persona s'obri a tu i per fi pugueu parlar sense males cares.

BALANÇA
Avui sentiràs que vols tancar alguns temes del passat que t'han quedat pendents. Fes el que necessitis i et sentiràs allibera't. T'adonaràs que allò que tant et preocupava, era més senzill de solucionar del que creies. 

ESCORPÍ
Estàs una mica atabalat i tens la sensació que no controles tot el que has de fer. Organitza't i vés pas a pas, ho acabaràs atrapant tot. Aprèn a dir que no als favors que no pots fer, els altres seran més comprensius del que creus. 

SAGITARI
Avui t'hauràs de controlar i pensar-te les coses bé abans de dir-les, perquè saps que si no pot acabar malament. Has après dels errors i aquella persona amb qui els havies comès, ho notarà.

CAPRICORN
És hora d'afrontar el que sents i no amagar-te més una veritat que fa temps que saps. T'estàs fent mal i estàs actuant d'una manera que no t'agrada. Comença a canviar les coses ara i notaràs les millores a finals de setmana. 

AQUARI
Tindràs una conversa profunda amb un amic/ga que et farà veure les coses des d'una altra perspectiva. Sempre és bo tenir diversos punts de vista, però sobretot escolta't bé a tu mateix/a. 

PEIXOS
Fa dies que no dediques temps als altres i això t'està afectant. Passa una estona amb algú que estimes, ell/a ho agrairà i a tu et carregarà d'energia. Compta amb les crítiques, mossegar-se la llengua de vegades és una bona decisió. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: