Qui és la Trini i per què s'ha fet tan famosa a TikTok?

per Redacció, el 5 de març de 2024 a les 13:00
Si has obert TikTok en les últimes hores segur que t'has trobat als teus influencers preferits parlant d'una tal "Trini".

Es tracta d'una misteriosa youtuber que tothom està criticant però que ningú coneix. Qui és aquesta tal "Trini" i què ha fet per guanyar-se l'odi de tots els influencers?


Doncs en realitat Trini no existeix i ha sigut un invent del creador de contingut Marcos de Vicente, conegut com a Kappah.

Sembla que va proposar la idea als seus seguidors i va demanar que li seguissin el rotllo. Que fessin vídeos parlant d'una youtuber inventada que es diu Trini i que deixessin comentaris com "Quina tela el que ha passat amb la Trini...".

 
@kappahhh4

Lo conseguimos facil somos muchisimos

♬ she knows - 🍪

Ell va ser el primer a publicar un vídeo parlant d'aquesta Trini i es va omplir de comentaris dels seus seguidors donant-li la raó.

Com acabarà la cosa?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: