No et sents bé durant la penetració? Això és el que pots fer

per Redacció, el 5 de març de 2024 a les 10:00
La penetració vaginal està molt normalitzada en les relacions sexuals, però no necessàriament t'ha d'agradar.

Si tens alguna infecció, endometriosis o altres alteracions vulvovaginals/anals, és possible que sentis dolor durant la penetració. En aquests casos pots provar de fer servir lubricant i, si tot així sents molèsties, prova amb altres pràctiques sexuals que no impliquin penetració.


També és possible que, simplement, no gaudeixis de la penetració perquè no sents plaer. És normal, ja que la vagina té menys sensibilitat que la vulva i el clítoris. Per tant, pots trobar la penetració avorrida.

En tot cas, no t'has de veure obligada a mantenir relacions sexuals amb penetració si no vols. En el sexe es poden fer moltes altres coses que són igual o més plaents. Simplement comunica-ho a la teva parella sexual.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: