Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de l'amor: del 6 al 12 de març

per Redacció, el 6 de març de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Un enamorament intens et farà sentir com si caminessis sobre els núvols. No tinguis por d'expressar els teus sentiments. La comunicació oberta serà clau per entendre els desitjos del teu cor.

TAURE
L'amor està en l'aire i ets el/la protagonista. Estàs experimentant una connexió especial i l'amor està començant a créixer. Sigues autèntic/a i parla obertament sobre els teus sentiments. La confiança és la base d'una relació exitosa.

BESSONS
La teva vida amorosa està a punt de prendre una direcció inesperada. Podries trobar-te amb nous interessos amorosos. No et tanquis a les oportunitats i explora les possibilitats. 

CRANC
La teva relació actual està prenent un nou rumb. És el moment de parlar obertament sobre les teves expectatives i desitjos. No tinguis por de demanar el que necessites. La comprensió mútua construirà fonaments més forts.

LLEÓ
La teva carismàtica energia captiva cors. Algú especial pot entrar a la teva vida. Aprofita les oportunitats per fer el primer pas. La confiança i l'autoexpressió seran crucials per fer florir l'amor.

VERGE
Estàs preparat/da per posar fi a la solitud. La comunicació efectiva i la connexió emocional són claus. No et tanquis a les experiències noves. Estigues obert/a a l'amor inesperat que pugui trucar a la teva porta.

BALANÇA
És un moment ideal per aprofundir en les teves relacions actuals. Comparteix els teus sentiments més profunds i escolta amb atenció els desitjos dels altres. L'amor es construeix amb paciència i comprensió.

ESCORPÍ
La teva passió esdevé incontrolable. Un intens flirteig pot conduir a emocions profundes. No tinguis por de deixar anar les teves defenses. L'amor requereix valentia i vulnerabilitat.

SAGITARI
La diversió i l'alegria defineixen la teva vida amorosa. Gaudeix del moment i no tinguis por d'explorar noves maneres de connectar amb la teva parella o possibles interessos amorosos. L'espontaneïtat serà la teva millor aliada.

CAPRICORN
La comunicació clara i l'honestedat t'ajudaran a superar els desafiaments que sorgeixin en l'amor. És moment de prendre decisions importants per mantenir viva la flama de l'amor. Fes escoltar la teva veu interior.

AQUARI
L'amor està a punt de florir d'una manera inesperada. Podries sentir una connexió especial amb algú que comparteix els teus interessos. Mantingues una actitud oberta i deixa que les energies flueixin. 

PEIXOS
És moment de reflexionar sobre els teus sentiments i les teves expectatives amoroses. No et conformis amb menys del que mereixes. La confiança en tu mateix/a et conduirà cap a l'amor que anheles.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: