Què has de fer si sents picors als genitals?

per Redacció, el 6 de març de 2024 a les 10:00
Si et piquen els genitals, el més probable és que tinguis candidiasi, una infecció provocada pel fong càndida. Sovint es manifesta als genitals (sobretot els femenins), però també pot manifestar-se a la boca o, fins i tot, en el tracte gastrointestinal.

Com expliquen des de Platanomelón, "es tracta d'un fong que està present en el nostre organisme de manera natural; el problema ve quan es produeix un desajustament de la flora microbiana per factors com baixades de defenses, l'ús d'antibiòtic, d'anticonceptius... La qual cosa provoca un desequilibri que porta a una infecció".


Els símptomes poden anar des de picor, fins a inflor, coïssor, envermelliment, flux blanc, grumós i espés, sensació de cremor en orinar i dolor.

Si creus que pots tenir candidiasis, et recomanem anar a la farmàcia per trobar el tractament adequat. És important que evitis mantenir relacions sexuals fins que no marxi la infecció.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: