5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 648]

per Redacció, el 9 de març de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
Estava amb una companya de l'esplai i de l'institut a les seves goles fent un treball en 1 sofà llit. Se'm va empalmar i ho va veure, per la cara em va baixar els pantalons i me la va començar a xupar. Vam anar els 2 a l'habitació dels seus pares, els hi vam robar un condó (teníem 15 anys i no en teníem) i vam follar. Quan estàvem a punt d'acabar la seva mare va entrar a les goles, però no ens va pillar, de poc va anar.

Noia, 15 anys
Estàvem a classe un dia de vaga i només vam anar tres persones, entre elles una amb la que tenia algo, com que era vaga els profes ens deien que teníem hora lliure, i ens teníem moltes ganes però estava l'altre que havia vingut al nostre costat, però com que el profe no mirava ni l'altre tampoc doncs ens vam tapar amb la jaqueta la cintura i ens vam començar a tocar per sobre. Donava molt morbo perquè en qualsevol moment l'altre es girava i ens pillava

Noia, 15 anys
Fa un temps va venir amb mi a la biblioteca a estudiar un company de classe. Vam començar a anar quasi cada dia, ens vam acabar enrotllant i dies més tard estàvem comprant menjar i vam anar als lavabos del supermercat. Em va posar contra la paret i ho vam fer fins que quasi ens pillen.

Noi, 15 anys
Vaig masturbar a un noi a classe que suposadament té novia, però jo crec que vol que fem més cosetes al llit...

Noia, 15 anys
Jo tenia alguna cosa amb un noi més gran que jo però anava en serio. Llavors un dia després de liar-nos em va dir que tenia casa sola i que si volia que anéssim. Els seus pares podien arribar en qualsevol moment i estàvem al llit on ens vam començar a liar heavy i després vam follar. Quin morbo que ens poguessin pillar!!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: