Polèmica amb aquesta temptadora de "La Isla de las Tentaciones"

per Adolescents.cat, el 6 de març de 2024 a les 11:30
Ahir a "La Isla de las Tentaciones" es van emetre les fogueres de confrontació entre les novies i les solteres.

Durant aquesta foguera, van passar totes les temptadores, i tothom es va endur les mans al cap amb les declaracions de Zaira, la temptadora de David.


Cada novia té l'oportunitat de fer 3 preguntes, i María Aguilar (parella de David), ja va detectar des d'un primer moment que Zaira no estava sent sincera amb ella.

Les preguntes de María van ser les següents:
  • David ha parlat bé de mi a la villa?
  • David és conscient que has tirat, petonejat, impulsat, a "Arbolito"?
  • David vol marxar de "La Isla de las Tentaciones" amb mi?

Zaira no només va mentir en totes les respostes a les preguntes, sinó que després li va explicar a David una versió totalment diferent al que havia passat.
 
@elchismellama #isla#isladelastentaciones7 #laisladelastentaciones #maria #zaira #mentiras ♬ sonido original - Chismechisme___


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: