Què ha passat amb la casa de la Rosalía i en Rauw Alejandro?

per Redacció, el 6 de març de 2024 a les 12:00
Rosalía i Rauw Alejandro van tallar la seva relació de manera inesperada, quan tothom esperava el seu casament.

Els motius mai han estat clars, però sembla que va ser decisió de la cantant. Poc després d'anunciar la ruptura, Rauw Alejandro va llançar la seva cançó "Hayanni Hana" amb clares indirectes a la seva exparella.


"Et vaig donar tot i ho tornaria a fer, acabaré la nostra caseta per si et dona per tornar", confessava el cantant.

I és que la parella havia decidit comprar-se una mansió modernista a 5 km de Manresa, La Morera, que els va costar prop de 2 milions d'euros i va ser construïda l'any 1905 per l'arquitecte català Ignasi Oms i Ponsa.

 

Què ha passat amb aquesta casa ara que ja no estan junts?


Doncs de moment se sap que el cantant va demanar la llicència d'obres per poder reformar la casa al seu gust, però després va quedar tot paralitzat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: