L'horòscop del dia: 7 de març

per Redacció, el 7 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Estàs nerviós/a i tens certes inquietuds perquè hi ha un tema que no depèn només de tu i no saps com resoldre'l. Intenta fer tot el que puguis i no improvisis. No planejar els teus possibles passos podria fer que t'equivoquessis. Fixa't bé en els detalls.

TAURE
Deixaràs de banda qualsevol assumpte que no sigui personal, ja que et vols centrar 100% en tu i les persones que t'envolten. Avui algú podria ensenyar-te o portar-te a un lloc especial que t'omplirà d'energia. Conserva aquest moment.

BESSONS
Cada dia tens més ganes de no donar explicacions i només dependre de tu. Això et podria provocar malentesos amb un familiar. En el terreny de l'amor, tens una atracció especial amb els signes de foc.

CRANC
Avui algú necessita la teva experiència per resoldre un tema urgent. Encara que et faci certa mandra, ofereix la teva ajuda perquè això et podria obrir noves portes. En l'amor, vigila amb els teus canvis d'humor constants. 

LLEÓ
Aguantes, aguantes i aguantes fins que ja no pots més i després acabes explotant. Procura pensar bé les teves accions i abans de fer res, parla amb algú de confiança que et faci veure l'altra cara del problema.

VERGE
Avui et sentiràs una mica sol/a, últimament has estat més distant amb els amics i ells ho han notat. Parla amb ells i explica'ls-hi que ha passat. Para atenció als seus consells. Veuràs com poc a poc tot torna a ser com abans. Aprofita l'estiu per fer plans amb els teus amics i redescobrir-te.

BALANÇA
Algú t'estava pressionant massa i vas decidir posar límits. Ara t'estàs adonant que aquesta distància t'ha fet bé i que estàs molt més tranquil/a. Per fi estàs tornant a fixar-te nous objectius i a seguir el teu propi camí.

ESCORPÍ
Concentra't en el positiu en comptes d'enfonsar-te. Encara que no serà senzill, l'esforç valdrà la pena. No deixis passar l'oportunitat de conèixer a algú que s'ha posat en contacte amb tu. Desfés-te dels teus prejudicis i pors; podria aportar-te coses bones.

SAGITARI
El teu dia serà molt diferent de com l'havies planejat. Viure una nova experiència et farà canviar d'opinió sobre una persona amb qui últimament penses molt. No et precipis i pensa bé les coses abans de fer-les.

CAPRICORN
Avui et tocarà imposar-te, encara que algú no s'ho prengui bé. Has de mirar per tu i intentar perjudicar-te el menys possible. La sinceritat serà clau, així que mostra el que penses amb respecte, però de manera clara i directe o tot seguirà igual.

AQUARI
Has de prendre una decisió molt important i portes temps posposant-la perquè saps que tindrà un gran impacte en la teva vida. Avui és un bon dia per decidir que és el que vols. Parla amb els teus amics o familiars per acabar-te de decidir, però no oblidis que ets tu la que ha d'acabar de prendre la decisió, la resta només t'aconsella.

PEIXOS
Últimament, t'estàs preocupant massa per coses superficials i per opinions alienes i això et fa estar malament. No pots intentar agradar a tothom i ho saps. L'important és que estiguis bé tu i que gaudeixis del moment. Algú t'ho recordarà.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: