Apple anuncia canvis en l'iOS

per Redacció, el 7 de març de 2024 a les 12:30
Apple ha introduït canvis en l'iOS 17.4, l'última versió del seu sistema operatiu, per complir la llei de mercats digitals.

Els canvis afecten a tots els usuaris europeus d'iPhone i els desenvolupadors que distribueixen aplicacions en qualsevol dels 27 països membres de la Unió Europea.


Un dels principals canvis és que a partir d'ara es podran descarregar aplicacions fora de l'App Store i triar el navegador web determinat.

La companyia, però, tem que això faci els seus dispositius més vulnerables i creu que aquests canvis comporten "més riscos" per als usuaris i desenvolupadors, com noves vies de programari maliciós, frau i estafes, així com altres amenaces de privadesa i seguretat.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: