El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 10 de març de 2024 a les 07:44

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


De l'11 al 17 de març de 2024:



Aquestes setmanes estem vivint una oportunitat astrològica. Júpiter i Urà fan conjunció a Taure. Què significa això? Júpiter és el planeta de l'expansió, de la sort... I Urà el del canvi, la transformació, l'originalitat i la creativitat. Taure representa tot allò terrenal, material, els béns materials però també el nostre cos i la natura.


Així que és un despertar de consciència sobre la naturalesa, la vida, la creativitat, l'originalitat, la tecnologia... Moltes de les coses que hem vist en els últims temps en les que hi ha hagut avenços últimament, explotaran del tot.

És un regal increïble perquè plantis una llavor d'alguna cosa que vols veure créixer: un projecte personal totalment creatiu, original i autèntic. La vida t'està demanant analitzar què vols, a respectar els teus ritmes, el teu cos, la teva ànima... És una oportunitat increïble per totes aquelles persones que s'escoltin internament i s'atreveixin a treballar per allò que les fa felices i plenes!

Aprofita a tope aquest esdeveniment astrològic que durarà fins a finals d'abril! Veuràs que passaran coses molt guais i canvis positius!

Una abraçada i molt bona setmana :)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: