L'horòscop del dia: 8 de març

per Redacció, el 8 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui els planetes estaran regirats i tindràs alts i baixos. Et sorgiran problemes d'última hora que et veuràs obligat a solucionar i que faran canviar els teus plans. Tot i això, a mesura que avanci el dia les coses s'aniran posant a lloc. Avui tindràs especialment sort en el terreny amorós.

TAURE
Serà un dia d'esforços. Hauràs de deixar coses de banda per anar resolent els problemes que et sortiran. Vigila, però, i intenta no traspassar l'estrès als altres perquè això podria desencadenar una discussió familiar. Tindràs l'ajuda d'un signe de foc.

BESSONS
De nou tornes a brillar. Has recuperat la il·lusió i no només ho notes tu, sinó també les persones que t'envolten. Deixa't portar i aprofita aquests dies per somiar amb els ulls oberts, t'ho mereixes després d'una època complicada. Tindràs una connexió molt forta amb un signe de terra.

CRANC
Saps veure la part bona de les coses i convertir les dificultats en oportunitats i avui ho tornaràs a fer. El que al principi semblava un fracàs, t'acabarà conduint a un èxit inesperat. Estigues atent/a als senyals d'un signe de terra.

LLEÓ
Tot et costarà molt. Avui tens un dia d'aquells amb els ànims baixos en què penses que tot et va en contra. Procura treure't la mandra i fer coses, perquè si et quedes tancat a casa, la nostàlgia s'apoderarà de tu i no et convé pensar en el passat. Busca els suports dels signes d'aire.

VERGE
Avui rebràs ajuda per part d'un amic o familiar que et serà molt útil per sortir del bloqueig que estaves experimentant. Serà un dia de canvis cap a positiu i de reflexions que poden ser molt importants en els pròxims mesos. En l'amor, et sentiràs molt afortunat.

BALANÇA
Et costa gaudir de l'èxit. Quan has aconseguit una cosa que volies, ja estàs pensant en el teu següent objectiu. I això és precisament el que et passarà avui. Procura, però, que les presses no et privin de fer plans i de cuidar-te a tu mateix. Et convé relaxar-te. Busca el suport en els signes de foc.

ESCORPÍ
És important que estiguis atent perquè avui podries trobar-te amb algun obstacle inesperat. Últimament, estàs despistat i això t'ha portat a cometre certs errors que ara et toca solucionar. En l'amor, però, la situació avui millorarà i tindràs una conversa que et farà tenir esperança. Tindràs sintonia amb els signes d'aire.

SAGITARI
Sigues prudent i pensa't bé les coses abans de fer-les. Seguir la teva intuïció t'ha anat bé en certs moments, però la situació actual requereix que esperis i tinguis paciència. Hauràs d'afrontar alguns problemes en l'àmbit de la família o en la relació amb la teva parella. Notaràs bones energies amb els signes de foc.

CAPRICORN
Avui tindràs un dia una mica més difícil de l'habitual, encara que en part serà per la teva actitud personal: estaràs pessimista i et costarà valorar certes coses. Aquests dies et tocarà controlar la ràbia o pots acabar dient paraules amb conseqüències a llarg termini.

AQUARI
Avui procura ser prudent i no córrer riscos innecessaris. És millor que et situïs en un segon pla perquè si vols ser protagonista poden sorgir tensions amb una persona que aprecies. Podries tenir problemes amb els signes de foc. Vigila.

PEIXOS
Avui notaràs com dues sensacions contradictòries lluiten dins teu. Hauràs de conviure amb la nostàlgia i l'esperit aventurer i hauràs de decidir quin té més pes. De vegades cal deixar marxar per poder continuar endavant i en el fons ho saps. Tindràs molta connexió amb els Capricorn.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: