Horòscop del cap de setmana: 9 i 10 de març

per Redacció, el 9 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
No et creguis els rumors que t'arribaran encara que t'assegurin que són veritat. Espera a comprovar-ho per tu mateix perquè no tot és sempre el què sembla. La casualitat farà que et trobis amb algú que feia temps que no veies i amb qui ho passaràs molt bé. Hi ha algú de la teva família que necessita que li dediquis una mica de temps, aprofita per donar-li aquest cap de setmana. Vestir amb alguna peça de colors «terra», et portarà sort. Moment de la sort: dissabte.

TAURE
Seran dos dies sense complicacions. Les coses els aniran molt millor del que havien pensat. Es presenta un cap de setmana rodó i sense complicacions, amb alguna sorpresa que descobriràs a través de les xarxes. T'adonaràs que no necessites el suport de tothom per fer allò que vols i acabaràs de tenir les coses clares. Els colors gris i negre et portaran sort. Moment de la sort: diumenge.

BESSONS
Si no tens clar què decidir, no facis encara el següent pas, deixa madurar la situació i ja decidiràs més endavant. Intenta passar pàgina i aprofitar aquests dos dies de festa. Aquest cap de setmana estaràs molt creatiu, i la teva imaginació i positivisme faran que tot flueixi i les teves amistats t'ho agraeixin molt! Moment de la sort: dissabte.

CRANC
Si no vols que decideixin per tu, imposa't! Aquests dies t'hauràs de mostrar més valent/a i parar els peus a algú. Aquest serà en general un cap de setmana de reflexió, intenta escoltar els teus sentiments i posar en ordre les teves idees. Si t'agrada el cinema, no deixis passar l'oportunitat d'anar-hi o de reunir-te amb els amics per mirar una peli... una situació on és més que probable que l'amor et piqui l'ullet! Moment de la sort: dissabte.

LLEÓ
En un principi et semblarà un cap de setmana dels més avorrits que has viscut mai, ningú s'apunta als teus plans, tothom té coses a fer... Intenta adaptar-te a les opcions que et plantegin encara que no et vinguin de gust i et sorprendràs! Sembla que ara és el moment de donar oportunitats a gent que fins ara no t'ha demostrat gaire el seu afecte. Compte aquests dies amb els signes d'aigua (peixos, cranc i escorpí), si pots, evita'ls! Moment de la sort: diumenge.

VERGE
Estàs donant massa voltes a una cosa que en realitat no té solució. Surt a córrer o passejar i respirar per la natura, t'anirà bé! També t'ajudarà poder conversar amb la teva parella, si la tens, o amb una bona amistat que et donarà consells que t'ajudaran. No és que facis les coses malament, però hi pot haver altres maneres de solucionar els mateixos problemes. Color que et portarà sort: vermell. Moment de la sort: diumenge.

BALANÇA
Pensa que l'amor normalment comença amb una amistat. Aquest cap de setmana és el moment de fer un repàs als teus contactes de WhatsApp i parlar amb gent amb qui no ho feies des de fa temps. Vigila amb les compres, la veritat és que els Balança podeu ser persones força capritxoses i quan us n'adonareu tindreu la butxaca buida. Això sí, comprant amb companyia, ho passareu molt bé! Probablement et faci mal la panxa de riure! Moment de la sort: dissabte.

ESCORPÍ
Els Escorpí estareu una mica sensibles i no estareu per massa tonteries , potser és millor quedar-te a casa i fer coses que t'agradin, que et relaxin. Hi ha algú a qui fa uns dies que li has tocat el cor, però ho veuràs més endavant... és algú que ni t'imagines però que t'ajudarà a ser més feliç. Dedica tant com puguis aquests dos dies a la família, t'anirà bé per recarregar energies. Moment de la sort: dissabte.

SAGITARI
Aquest cap de setmana veuràs una evolució positiva en la teva vida i això t'animarà a continuar perseguint els teus objectius amb moltes ganes. Et vindrà també molt de gust descansar, passant estones sense ganes de fer res. Això no és que sigui molt normal en els Sagitari, però la veritat és que tenir un cap de setmana de tranquil·litat i quedar-se a casa, de tant en tant, a tots ens va bé. La frase d'un llibre o una pel·lícula et farà pensar molt! Moment de la sort: diumenge.

CAPRICORN
Has d'intentar de fer un esforç per recuperar una amistat que s'està refredant molt. Tornar a tenir aquesta persona molt a prop et portarà sort. Tens sort amb l'amor amb les persones del teu mateix signe. Ara, quan les Capricorn tenen alguna cosa en ment no hi ha ningú que els pugui fer canviar d'opinió i això és el què et passarà aquest cap de setmana, voldràs fer els teus plans si o sí, els agradin o no als amics, i això et portarà més d'un mal rotllo. Moment de la sort: dissabte.

AQUARI
Hauries de fer alguna cosa perquè aquest cap de setmana sigui completament diferent de tots els altres i és que les coses els poden anar de meravella si saps buscar alguna cosa diferent i original per fer. I sobretot, encara que et costi, intenta no angoixar-te amb aquest tema que fa dies et ronda al cap. Tens sort amb l'amistat i tens moltes possibilitats de conèixer gent nova. Moment de la sort: dissabte.

PEIXOS
Aquests dies tens les emocions a flor de pell i per molt que intentis frenar-ho, aquests dies et deixaràs guiar molt més pel teu cor, que pel teu cap. Però no et preocupis, encara que més endavant te'n puguis penedir, aprendràs molt i viuràs coses boniques. Si tens possibilitat de fer activitats a la natura, no les deixis escapar, passar estones a l'aire lliure t'anirà bé per carregar piles! Algú molt proper necessita un bon «achuchón», estigues atent. Moment de la sort: diumege.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: