Mor el creador d'aquesta exitosa sèrie

per Redacció, el 8 de març de 2024 a les 10:00
Akira Toriyama, creador de 'Dragon Ball', 'Doctor Slump' o 'Sand Land', va morir el passat 1 de març a causa d'un hematoma subdural agut.

La companyia Capsule Corporation Tokyo, encarregada de gestionar les produccions de l'artista, ha estat qui ha informat de la notícia a través d'un comunicat.


Han explicat que el funeral es va celebrar "únicament amb els familiars propers" i han volgut agrair el suport de tothom, ja que gràcies a ells va poder "continuar amb les seves activitats creatives durant més de 45 anys".

Amb la seva mort marxa una llegenda del manga i un dels principals responsables de l'abast internacional del còmic japonés.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: