Madonna explica que va estar a punt de morir

per Redacció, el 8 de març de 2024 a les 10:00
Madonna va explicar durant el seu concert de Los Angeles que durant l'estiu va estar a punt de morir.

"Aquest estiu vaig tenir una sorpresa. Vaig tenir una experiència propera a la mort. Sí, i no estic bromejant! Va ser bastant aterridor. Evidentment, no ho vaig saber durant quatre dies, perquè estava en coma induït. Però quan em vaig despertar, la primera paraula que vaig dir va ser "No". Això és el que em diu el meu assistent. I estic bastant segura que Déu m'estava dient: 'Vols venir amb nosaltres? Vols venir amb mi? Vols anar per aquest camí?'. I vaig dir: 'No, no'". 


També va explicar que la recuperació va ser molt difícil. Que li costava caminar del menjador al patí, on li havia dit el metge que havia d'estar perquè li toques el sol i pogués reactivar el bon funcionament del seu fetge. L'artista també va aprofitar el moment per agrair al seu metge, el doctor David Agus, que estava present en el concert.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: