7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 11 de març de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
Fa un temps ja et vaig escriure per aquí. Sé que és IMPOSSIBLE que llegeixis això, perquè no tens Instagram. Seus al meu costat a la classe i avui m'has preguntat qui m'agrada, jo m'he posat molt nerviosa i t'he respost un molt amic teu🤦‍♀️amb la cara que has posat, he pensat que potser t'hauria agradat que hagués dit que m'agrades tu, però potser només són sensacions meves. Al cap d'una estona, ens hem posat a parlar sobre qui ens semblava atractiu de tot el curs. Quan jo estava dient les persones de la nostra classe que em semblen atractives, no he dit el teu nom, I tu m'has dit "a, vale, gràcies" jo t'he dit que tu també em semblaves atractiu i tu m'has dit que jo et semblava molt guapa, i que creus que li agrada a moltes persones que no ho volen admetre... No sé si m'ha il·lusionat...❤️❤️🫶🏻

Noia, 14 anys
Et vaig veure a l'institut i només vam parlar una vegada. I vius prop de la casa meva. El teu nom comença per J i el meu per M. Et veig quasi tots els dies i estic enamorada de la teva veu, altura , els teus ulls, la teva manera de riure i els teus cabells. Et vaig conèixer fa com 5 mesos.

Noia, 16 anys
Fa tres estius vam coincidir a unes colònies a mas gircós, mai t'ho vaig arribar a dir perquè ja no ens hem tornat a veure, però vaig tenir un crush increïble amb tu. A més gràcies a tu vaig descobrir que també m'agradaven les ties.

Noia, 16 anys
Et conec des que tinc consciència, però deu fer només 4 o 5 anys que som amics de veritat. Ja ens hem liat uns quants cops i m'has dit que t'agrado molt i que m'estimes, però mai passem de lio i poc més, ho vam intentar una vegada però no va funcionar. A mi m'agradaria follar amb tu, però em vas dir que et donés temps. Tinc por que quan estiguis llest a mi se m'hagin passat les ganes.

Noi, 21 anys
Treballo al Primark de Girona i l'altre dia vas venir a preguntar-me unes coses sobre uns texans. Si llegeixes això que sàpigues que em vas semblar super mono!! :)

Noi, 15 anys
Jo sóc 06 i tu 03, costa d'entendre, però ens hem liat un parell de cops. Em vaig pillar molt de tu, i tot i que tu passis de mi, tot i que han passat més de 6 mesos jo et segueixo pensant. Si saps qui sóc obrem. X cert el teu nom és Eli.

Noia, 14 anys
A mi m'agrades però ho acabes de deixar amb la teva parella i no ho veus clar però parlem cada dia i m'envies emojis de cors. Saben òbviament que ens agradem però ningú fa el pas. Si us plau diga'm alguna cosa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: