Horòscop de la setmana: del 11 al 17 de març

per Redacció, el 11 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Intenta conservar la calma aquesta setmana, hi ha situacions que no pots controlar però no t'has de desesperar. Estaràs tolerant i amb més paciència del normal, això t'ajudarà a no sobresaltar-te i a gaudir de la vida. És un bon moment per sincerar-te amb algú que realment t'importa. Necessites sentir-te il·lusionat i tindràs clar que no vols mantenir relacions per inèrcia. Bones energies amb Lleó i Sagitari. Dia de la sort: dilluns.

TAURE
Sentiràs que ha arribat el moment de fer el salt definitiu per aconseguir el que vols. La Lluna activa els teus recursos perquè tot el que emprenguis sigui un èxit. Et sentiràs atractiu i eufòric en l'amor, i si t'agrada algú, res et pararà fins que aconsegueixis estar al seu costat, d'una manera més especial. Dia de la sort: divendres.

BESSONS
La sort s'ha aliat amb tu i tot el que vulguis que passi, passarà, sobretot en l'amor, on pots tenir segones oportunitats. Els projectes i treballs en grup seran els més positius i profitosos per a tu. Compte amb mostrar-te massa exigent o autoritari amb els que t'envolten. Practica la diplomàcia i el detall, encara que et costi. Dia de la sort: dimarts.

CRANC
No deixis que la por o la teva imaginació et juguin males passades. Intenta despreocupar-te perquè trobaràs més suports dels que havies imaginat. La teva ment racional és la teva millor aliada en aquests moments, així que vigila amb les decisions viscerals. Intenta connectar més amb els amics, sembla que n'hi ha algun que s'està allunyant de tu. Bones energies amb Taure i Capricorn. Dia de la sort: dimecres.

LLEÓ
Aquesta setmana els Lleó estareu positius i us sentireu més segurs de vosaltres mateixos. Sembla que això atraurà molt a una persona especial. Segueix el teu instint! En general, tens bona sort amb les relacions personals. Hi ha una persona dins les teves amistats que necessita molt els teus consells, escolta-la! Bones energies amb Escorpí. Dia de la sort: dijous.

VERGE
Gaudiràs de la vitalitat i l'energia que necessites per lluitar pels teus somnis. En la teva vida sentimental aquests dies no et sents massa bé, però prendràs decisions que et tornaran l'harmonia. A nivell d'estudis/professional tindràs una conversa o entrevista amb resultat positiu que pot canviar molt fort la teva vida. Dia de la sort: dimarts.

BALANÇA
Aquesta setmana estaràs més relaxat i et posicionaràs molt per fer les coses a la teva manera. Intenta no ser massa exigent amb els altres, no tots poden seguir el teu ritme. Tens bona sort amb els diners i les relacions professionals o d'estudis. Energies especials i bones amb Verge i Àries. Dia de la sort: divendres.

ESCORPÍ
Necessites oblidar-te una mica dels problemes que t'aclaparen, i la Lluna serà una valuosa ajuda perquè portarà llum a les teves foscors. Les obligacions familiars et pesaran més que mai, però hauràs de fer un esforç i atendre-les. El teu món de relacions s'amplia i coneixeràs a gent interessant. Estigues atent! Dia de la sort: dimecres.

SAGITARI
Estàs pletòric i tindràs la confiança que necessites per afrontar amb èxit qualsevol repte que sorgeixi. Viuràs una setmana amb dies positius per a relacionar-te, conèixer gent nova i allunyar-te de la monotonia que t'agrada tan poc. Una cosa inesperada t'il·lusionarà molt. Dia de la sort: dijous.

CAPRICORN
Aquesta setmana els Verge estareu més organitzats, ho voldreu tenir tot planificat i sembla que les coses aniran força bé. Actuaràs de forma més realista i t'allunyaràs de situacions que et limiten i que no et deixen complir els teus objectius. Recuperaràs les bones relacions a nivell familiar. Bones vibracions amb els signes d'aigua, Escorpí i Peixos. Dia de la sort: dilluns.

AQUARI
Canviaràs la teva forma d'afrontar els estudis, la feina i les responsabilitats per gaudir més del que fas. Estàs molt actiu i emprenedor, i aquests dies sortirà aquest/a líder valent i ambiciós que portes dins i que es creix davant els nous projectes. Dies favorables per perseguir els teus objectius i fer realitat els teus somnis. Dia de la sort: dijous.

PEIXOS
Hi ha una persona de la teva vida que comença a tenir més importància de la que mai havies pensat, gaudeix del que t'envolta. Viuràs moments idíl·lics si saps atrapar els instants bonics que passen per la teva vida. La teva curiositat i afany d'aprendre augmentaran, el que et permetrà ampliar els teus horitzons i el teu cercle d'acció. Això sí, compte amb l'estrès que et causa la suma de totes les teves obligacions, respira. Dia de la sort: dimarts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: