Així serà l'Espai Adolescents del Saló de l'Ensenyament: què hi trobaràs?

per Redacció, el 12 de març de 2024 a les 12:00
Del 13 al 17 de març torna el Saló de l'Ensenyament a la Fira de Barcelona i, com cada any, Adolescents.cat tindrà el seu espai.

Aquestes són les activitats que trobaràs:

 


Tot això és possible gràcies als nostres col·laboradors: Igualtat i Feminismes (@igualtatcat), Agència de Residus de Catalunya (@residus_cat), LCI Barcelona (@lci_barcelona), Francina (@francinaacting), Bravo19 (@bravo19_barcelona), Canet Rock (@canetrock_), Thuya Escuela (@thuyaescuela), Share Festival (@sharefestbcn), Fujifilm (@instaxcamara), Tattoox (@tattoox.io), Teamlabs (@teamlabs_), SAE Institut (@sae_barcelona) i Roncato (@roncato_official_spain).

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: