7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 13 de març de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noi, 15 anys
Un amic i jo (tots dos heterosexuals) vam començar a experimentar entre nosaltres, em va fer dits a classe i jo li vaig començar a masturbar, estàvem excitadíssims tots dos. Ara desitjo que em digui d'anar a casa seva i que acabi el que va començar.

Noia, 17 anys
M'agraden dues noies i són germanes. Estic molt pillada de les dues.

Noia, 16 anys
Jo i la meva parella ho hem fet per primera vegada i només ho sap 1 persona i quan en pregunta altra gent els dic que no ho hem fet mai.

Noia, 14 anys
Em mola una amiga meva d'un grup d'amics. Tenim una relació d'amistat especial, cada dia parlem fins a les tantes. Però cap de les dues s'atreveix a fer el pas...

Noia, 16 anys
La meva mare es creu que sóc tonta i que ella pot fer el que vulgui, però en realitat no. Sé des de fa 4 anys que té un amant i a sobre té un diari on escriu tot el que li passa i el que ens passa dins la família i amics. Em fa fàstic, però me la sua. "Se pilla antes a un mentiroso que a un cojo".

Noia, 14 anys
L'altre dia m'estava masturbant a la dutxa, vaig tenir un orgasme i quan vaig sortir el meu pare em va preguntar tres cops, rient, què havia fet per trigar tant. Crec que em va sentir gemegar...

Noi, 15 anys
M'he fet un pírcing al penis i els meus pares no ho saben, i si se n'assabenten em maten.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: