Horòscop de l'amor: del 13 al 19 de març

per Redacció, el 13 de març de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana l'amor et sorprendrà en un lloc inesperat, potser enmig d'una activitat que t'apassiona. Estigues obert/a a noves connexions i no tinguis por de fer el primer pas si sents una atracció especial cap a algú.

TAURE
Les estrelles indiquen que és el moment perfecte per aprofundir en la teva relació actual. Expressa els teus sentiments amb sinceritat i dedica temps a comprendre les necessitats de la teva parella. La comunicació oberta serà clau per al teu èxit amorós aquest mes.

BESSONS
El teu encant i carisma estaran a l'alça aquest mes, i això podria atreure algú especial cap a tu. Però recorda mantenir una mentalitat oberta i no deixar passar les oportunitats d'amistat que es presentin. L'amor pot arribar de maneres inesperades.

CRANC
Potser has estat reservat/da en qüestions d'amor últimament, però ara és el moment de sortir de la teva closca i obrir-te a noves experiències emocionals. No tinguis por de ser vulnerable amb algú en qui confies i recorda que compartir els teus sentiments et farà més fort/forta.

LLEÓ
L'amor i l'amistat es combinaran a la perfecció aquesta setmana per a tu, Lleó. Estigues obert/a a conèixer persones noves i fes temps per a connectar amb els teus éssers estimats. La teva actitud càlida i generosa et portarà a vincles emocionals molt significatius.

VERGE
Aquesta setmana focalitzat en el creixement personal i l'autoestima. Quan et sents segur/a de tu mateix/a, és quan pots donar i rebre amor de manera més plena. No tinguis por de cuidar de tu mateix/a i posar les teves necessitats en primer lloc.

BALANÇA
La paciència serà clau per a tu aquesta setmana, Balança. Si estàs solter/a, recorda que l'amor arriba quan menys t'ho esperes. Si ja tens parella, mantingues obert el diàleg i la comprensió, i recorda que tota relació té els seus alts i baixos.

ESCORPI
No tinguis por de mostrar el teu costat més vulnerable a la teva parella o a aquella persona especial. La confiança i la comprensió són fonamentals per a una relació saludable, i ser autèntic/a et portarà més a prop del teu objectiu amorós.

SAGITARI
La teva independència és admirable, Sagitari, però recorda que l'amor també implica compartir la teva vida amb algú altre. No tinguis por de comprometre't i obrir-te emocionalment a la teva parella o a algú nou que pugui entrar a la teva vida.

CAPRICORN
Aquesta setmana concentra't en la construcció de vincles emocionals forts amb les persones que t'importen. La família i els amics jugaran un paper important en la teva vida amorosa, i invertir temps en les teves relacions et portarà molta felicitat i satisfacció.

AQUARI
La teva intuïció està en alça aquesta setmana, Aquari, i et guiarà cap a les relacions que et portaran més alegria i satisfacció. No tinguis por de seguir els teus instints i escoltar el teu cor quan es tracti d'amor i relacions personals.

PEIXOS
Aquesta setmana mantingues una actitud positiva i oberta cap a l'amor. Les oportunitats romàntiques poden sorgir de la manera més inesperada, així que mantingues els ulls i el cor oberts. Recorda valorar-te i no conformar-te amb menys del que mereixes en una relació. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: