T'agradaria debutar com a artista de música urbana?

per Redacció, el 13 de març de 2024 a les 11:00
Aquest 2024 KLK celebra la seva 5a edició al Festival Strenes 2024, emmarcat en la jornada Strenes Urbana.

Es tracta d'un concurs de joves talents de música urbana en català. Està obert a tot tipus d'estils, des del rap al drill, passant pel dembow o reggaeton.

Els requisits per participar són: tenir entre 15 i 25 anys i fer-ho en català.

Com funciona?

  1. Primer es fa una crida a través de les xarxes socials demanant l'enviament de cançons als participants.
  2. Després es demana al públic que voti a través de les xarxes socials.
  3. Un cop decidits els 4 finalistes, aquests actuaran a l'Strenes Urbana a Girona, compartint escenari amb artistes com Flashy Ice Cream, entre d'altres.

Quins són els premis?

  • Single amb Delirics: El/la guanyador/a podrà publicar un single amb el segell Delirics, discogràfica de referència de la música urbana en català que publica grups com 31Fam, Flashy Ice Cream o Pawn Gang.
  • Estada Creativa: Els/les 4 finalistes participaran en la 2a Estada Creativa KLK en un alberg Xanascat al setembre 2024. És una estada de 3 dies amb conferències, màster classes i estudi per produir.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: