5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 649]

per Redacció, el 16 de març de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Estàvem a classe i m'asseia a primera fila amb una companya que ens teníem moltes ganes. Vam començar a tontejar com de normal i em va robar el boli, el va posar entre les seves cames, li encantava que li toques la cama. Fins que em va agafar la mà i la va posar per dins del pantaló. Ningú ho va saber mai i mira que ella tremolava, va donar molt de morbo.

Noi, 17 anys
Fa un any de colònies amb l'insti era la matinada i la profe acompanyant (era de pràctiques), que sempre a classe em mirava i semblava que em tires la canya, ens va venir a dir que anéssim a dormir i a mi em va treure a fora per renyar-me, però es va anar escalfant la cosa i al final se'm va llançar. Vam acabar a la seva habitació i vam passar allà tota la nit, fent de tot. El dia següent vam dir a la resta de l'habitació que m'havia castigat a dormir sol a una altra habitació.

Noia, 18 anys
Ara farà un mes estava liada amb un noi bastant (molt) més gran que jo... El primer dia que vam follar vaig flipar, MAI havia follat amb un tiu que ho fes tan bé i que em fes gaudir tant. Després d'aquell primer dia vam estar quedant cada dia durant dues setmanes i follant com uns animals. Després d'un dia per un altre es va tirar a una altra i aquí es va acabar tot... però he de dir que definitivament és un tiu amb el que repetiria sense pensar-ho dos cops.

Noia, 15 anys
A l'estiu vaig quedar amb un noi a la nit. Estàvem a la platja i els dos ens estàvem calentant massa. Vam anar a la vora de la platja i ens vam començar a masturbar. De cop va venir un guiri, però no ens va importar i no vam parar. Ell ens parlava mentre nosaltres fèiem les nostres coses. Quin morbo.

Noi, 15 anys
Estava a classe un dia de vaga i ens van donar hora lliure. Un company i jo vam anar al lavabo dissimuladament. Allà me la va començar a mamar fins que em vaig córrer. Resulta que un company meu estava fora i em va dir d'entrar. Portava condons. Em va dir si volia que se la fiqués i ho vaig fer. Va ser un primer cop molt top.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: