Els perills de les férules dentals comprades per internet

per Redacció, el 15 de març de 2024 a les 10:00
Fa temps que es van posar de moda les fèrules dentals transparents per alinear les dents, deixant en l'oblit els típics "brackets".

El més adequat seria anar a un especialista i que aquest fes la fèrula dental adaptada al client i anés fent un seguiment.


Moltes persones, però, han decidit comprar-les per internet i això ha causat problemes importants a la seva salut dental.

Com expliquen María José Guerrero, vicesecretària del col·legi d'Odontòlegs de Catalunya, a 3Cat:


"Els alineadors invisibles funcionen correctament si el tractament està portat per un dentista. L'inconvenient d'aquests alineadors és que estan dissenyats per softwares que no tenen darrere un dentista que va periòdicament citant al pacient per veure si respon correctament al tractament".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: