El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 17 de març de 2024 a les 08:10

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Del 18 al 24 de març de 2024:



Ens trobem en l'última setmana de la temporada peixos, que ràpid que ha passat! I el dia 21 el Sol ja entra a la constel·lació d'Àries. Primer cal comentar que és normal si aquests dies et sents molt cansat/da, amb més ganes d'estar tranquil/a i sol/a. Venim de dies de molta energia peixos al cel i encara segueix uns dies més. És per això que estem reflexius però alhora molt creatius/ves.


Així que aquesta setmana se'ns recomana cuidar la nostra pròpia energia, escoltar la intuïció, seguir fent activitats creatives que ens centrin al present i evitar l'ús excessiu de pantalles ja que també ens podem "intoxicar" d'històries alienes. Procura cuidar molt el teu benestar intern.

I alhora començarem a notar l'energia Àries que ens convidarà a passar l'acció, que farà que coses que semblaven no arrancar, s'activin per fi. Així que paciència, intenta veure què és un SÍ per tu i què és un NO. Això t'ajudarà a enfocar l'energia i la presa de decisions per la temporada d'Àries que estem a punt de començar.

Una abraçada i molt bona setmana :)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: