Horòscop del dia: 15 de març

per Redacció, el 15 de març de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui aprofita per connectar amb les teves idees i no tinguis por a prendre decisions impulsives. La sort està de part tema. Recorda que la comunicació directa i assertiva t'ajudarà a aconseguir tot el que vols.

TAURE
Avui et sents més vulnerable que de normal així que dona't temps. No et facis il·lusions precipitades i pensa bé les coses abans de fer-les. Ara més que mai confia en la teva intuïció i no et deixis endur per un amor cec.

BESSONS
Avui serà un dia ple de sorpreses. T'arribaran bones notícies, així que gaudeix del moment. No et preocupis amb tot el que vindrà després. Aprofita cada oportunitat que la vida et presenti i rodeja't de la gent que estimes.

CRANC
Avui tens les idees clares i estàs llest/a per fer un pas endavant. Recorda que tens talent i que la teva energia et pot portar allà on vols estar. És moment de lluitar pels teus somnis i per deixar de pensar en el que dirà la gent.

LLEÓ
Avui és un gran dia per retrobar-te amb una vella amistat. Fa temps que no sabeu res l'un de l'altre, però, tot i això, us teniu una gran estima. No esperis més i escriu-li un missatge proposant-li un pla divertit!

VERGE
Avui estaràs molt connectada amb el teu món interior. És moment de treure tot el que portes dins. No tinguis por al que dirà la gent. Saps que vals molt i que els teus pensaments són molt vàlids, així que no tinguis por.

BALANÇA
Avui oblida't del perfeccionisme i accepta tothom pot cometre errors. Ves amb compte amb les persones del teu entorn i deixa de defensar coses indefensables. Està bé que vulguis veure les parts positives, però no sempre.

ESCORPÍ
Avui és un dia molt favorable per les relacions de parella. Et sentiràs molt connectat/da amb la teva part romàntica i somiadora, així que aprofita per organitzar un pla especial. No tinguis por a obrir-te i gaudeix del moment.

SAGITARI
Avui començarà el canvi vital que fa temps que esperes. És un dia ideal per pensar en les coses que vols aconseguir i per començar a posar límits. Desfés-te de tot allò que no t'aporta res: persones, objectes, hàbits...

CAPRICORN
Avui és moment de connectar amb el plaer. Treballa la teva autoestima i gaudeix de la teva companyia. És important que estiguis a gust amb tu mateix/a per ser totalment feliç.

AQUARI
Avui cuida la teva part emocional i dona't tota l'atenció que necessites. No t'estiguis de res i consenteix-te algun caprici. Pren-te el dia amb calma i busca la pau mental a través d'activitats com el journaling o el ioga.

PEIXOS
Avui és un dia per somiar alt i per complir somnis. Confia en la màgia de la vida i connecta amb la teva energia. No dubtis que pots aconseguir grans coses, l'únic que has de fer és esforçar-te i confiar en el procés.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: