Horòscop del cap de setmana: 16 i 17 de març

per Redacció, el 16 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana intenta mantenir-te allunyat/da del drama. Recentment has pres la decisió de distanciar-te d'una persona i saps que és el millor que has pogut fer. Tens una llum especial, ets increïble i és moment que visquis la vida intensament. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

TAURE
Aquest cap de setmana hauràs de defensar-te de persones que no et tracten com et mereixes. Sempre intentes evitar confrontacions, però a vegades és impossible. Vigila amb el que dius, però no et callis res. Moment de la sort: diumenge al matí.

BESSONS
Aquest cap de setmana et sentiràs amb l'estat d'ànim una mica baix. No t'atabalis si veus que no t'acabes d'adaptar a certs canvis i no dubtis de la decisió que has pres. Mai sabràs què hagués passat si haguessis fet una altra cosa. Moment de la sort: dissabte al matí.

CRANC
Aquest cap de setmana aprofita per relaxar-te. Estàs passant per un moment una mica crític a causa dels canvis que han arribat a la teva vida. Et sents una mica perdut/a, però a poc a poc tot s'anirà posant a lloc. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

LLEÓ
Aquest cap de setmana intenta passar més temps amb aquella persona que saps que sempre ha estat al teu costat. Fes-li saber que tu també hi seràs quan et necessiti i que valores molt el que fa per tu. Moment de la sort: diumenge a la nit.

VERGE
Aquest cap de setmana intenta apropar-te una mica més a aquella persona que saps que no ho està passant del tot bé. Has estat una mica distanciat/da de les teves amistats, però és moment de recuperar el contacte i de ser present. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BALANÇA
Aquest cap de setmana buscaràs una mica d'acció a la teva vida. És possible que t'agafin ganes de començar un nou hobby o de viure una experiència arriscada. Ves amb compte i no t'oblidis en cap moment dels teus valors. Moment de la sort: dissabte al matí.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana aprofita per cuidar-te. Intenta dormir millor, menjar millor i beure més aigua. L'ansietat t'acompanya des de fa dies i l'única manera de desfer-te d'ella és parar i respirar. Si no fas un esforç, la situació et passarà factura. Moment de la sort: diumenge a la nit.

SAGITARI
Aquest cap de setmana et preguntaràs si les decisions que has pres són les correctes o si hauries d'haver triat un altre camí. No li donis massa voltes i recorda que ets on ets per alguna raó. Aquest procés de canvi que estàs vivint era més que necessari. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana et sentiràs atabalat/da per una cosa que no para de rondar pel teu cap. Potser no entendràs algunes actituds de la gent que t'envolta i et preguntaràs per què es comporten com ho fan, però limitat a preocupar-te pels teus propis comportaments. Moment de la sort: diumenge a la nit.

AQUARI
Aquest cap de setmana viuràs alguns alts i baixos emocionals. Fa dies que et sents més cansat/da de l'habitual a causa de tota la feina que tens, per això és important que descansis adequadament. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS
Aquest cap de setmana sentiràs una mica d'ansietat i et costarà controlar els teus pensaments. Aprofita per organitzar alguna activitat que et faci fluir, com una escapa a la neu per esquiar. Intenta deixar la ment en blanc i no saturar-te. Moment de la sort: dissabte a la nit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: