Horòscop de la setmana: del 18 al 24 de març

per Redacció, el 18 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana tens ganes d'enviar-ho tot a la merda, però és important que et continguis i controlis les teves paraules. És moment de fer introspecció i de fer una neteja interna. Desfés-te de tot allò que ja no t'aporta res a la teva vida. Dia de la sort: dijous.

TAURE
Aquesta setmana no et facis masses expectatives, perquè podrien jugar-te males passades. No et rendeixis i recorda que, tot i que costi, estàs capacitat/da per aconseguir tot el que vols. No tiris la tovallola a la primera de canvi. Dia de la sort: dimarts.

BESSONS
Aquesta setmana has d'arriscar-te i provar coses noves si vols sortir del bucle mental en què et trobes. Tot i que et penedeixis de decisions passades. És moment d'enfocar-te en el futur i mantenir una actitud positiva davant de les noves oportunitats que se't presenten a la vida. Dia de la sort: dilluns.

CRANC
Aquesta setmana has d'estar atent/a a les persones en qui confies. Alguna cosa no et quadra i és probable que algú proper a tu no estigui sent del tot sincer. Confia en la teva intuïció i no et deixis enganyar. Tot i que prefereixis veure el millor dels altres, recorda que també poden fer-te mal. Dia de la sort: divendres.

LLEÓ
Aquesta setmana intenta deixar de banda els problemes i la negativitat. A partir d'ara només deixa passar a la teva vida les coses bones i positives. No tinguis por a ser massa exigent, tens dret a buscar el millor per a tu i rodejar-te de persones que et valorin. Dia de la sort: dimecres.

VERGE
Aquesta setmana pensa en el teu futur i deixa les excuses de costat. Visualitza on t'agradaria estar i estableix metes personals i emocionals. No t'obsessionis únicament amb el creixement personal i intenta cultivar també la intel·ligència emocional i el teu benestar interior. Dia de la sort: dimarts.

BALANÇA
Aquesta setmana et sents alleujat/da. Has enfrontat les teves pors i t'has adonat de la teva pròpia fortalesa. No tinguis por a reconèixer les teves virtuts i valorat pel que ets. És hora de començar a creure en tu mateix/a i en tot el que ets capaç d'aconseguir. Dia de la sort: dimecres.

ESCORPÍ
Aquesta setmana tens moltes coses a fer, però assegura't de prestar atenció a les coses realment importants. Evita perdre el temps en coses que no et porten enlloc. Confia en la teva capacitat de superar els desafiaments que es presentin. Dia de la sort: divendres.

SAGITARI
Aquesta setmana és important que mantinguis una actitud positiva tot i no estar passant pel teu millor moment. No permetis que els problemes t'atabalin i recorda tot el que has aconseguit fins ara. Dia de la sort: dilluns.

CAPRICORN
Aquesta setmana és moment de deixar de preocupar-te per les coses que no pots controlar i concentrar-te en el teu benestar. Si una cosa t'incomoda, busca solucions i no permetis que les preocupacions et consumeixin. Dia de la sort: dimecres.

AQUARI
Aquesta setmana necessites afecte i cura. Tot i que intentis ocultar-ho, en el fons anheles connexió emocional. Aquesta setmana se't presentarà una oportunitat per obrir-te a noves experiències i canviar la teva perspectiva sobre l'amor i la intimitat. Dia de la sort: dimarts.

PEIXOS
Aquesta setmana és normal que et sentis una mica atabalat/da després d'haver viscut moments tan intensos. Pren-te temps per processar les teves emocions i reflexionar sobre tot el que has viscut. Escriu els teus sentiments per recordar-los en el futur i aprèn d'ells. Dia de la sort: divendres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: