7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 18 de març de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Ets el germà bessó d'una amiga, però, a part d'això, vas a la meva classe i seus davant meu. Odio quan parles amb la noia que hi ha al meu costat i no amb mi, i m'encanta quan em busques per a explicar-me coses. Em sembles molt guapo, amb els teus rínxols gairebé negres i els ulls verds, emmarcats per llargues pestanyes. M'agradaria ser alguna cosa amb tu.

Noia, 15 anys
És tres anys més gran que jo. És guapíssim i m'agrada des que sóc petita ja que és amic del meu germà i el conec de tota la vida. És alt, ulls marrons, ve d'una família ben estructurada... que vull més? Em té enamorada!!

Noi, 20 anys
Treballem junts al McDonald's i mentre fregim nuggets hi ha mirades que parlen més del compte, em poses tan calent com la fregidora. En els descansos parlem però molt tímidament. Espero que sàpigues qui sóc, guapo.

Noia, 18 anys
No sé si llegiràs això però... Hola Joan, tinc un crush amb tu des de fa uns anyets. Encara que jo sigui 3 anys més gran, quan estic amb tu em fas sentir tranquil·la. Ets com el meu lloc segur on sé que ningú em pot molestar. Potser ho has degut notar per les moltes abraçades que et faig, no sé si tu sents el mateix però per la forma en què em tornes les abraçades em dius que un poc. Si veus això dona'm algun senyal. 💙

Noia, 17 anys
Adrià, et vaig dir que tu i jo no podíem ser només amics. Reprenguem el passat. ;)

Noia, 15 anys
El meu crush és l'amic del meu germà, m'agrada des que era molt petita. Sempre m'ha tractat com una germana petita seva, com un somni… però fins fa poc que vam començar a parlar, fa molt temps que no el veig però em segueix agradant i segueix sent una meta a la meva vida.

Noia, 17 anys
Enguany fas 24 anys d'edat, en un mes jo en faig 17, i des de fa més d'un any saps que m'agrades i que em sembles guapíssim i una maquíssima persona, tot i que fa tant que no crec que te'n recordis. A mi m'agradaria tenir una amistat amb tu, i com ets una persona molt maca, no trobo obstacles perquè tu també vulguis tenir-ne una amb mi. A partir d'una certa edat (jo major de 18), si seguim en contacte m'agradaria conèixer-te més a fons, em sembles molt interessant i tenim coses en comú (més de les que creus, segurament), així que podem coincidir en molts aspectes. Una abraçada 'P' ❤️‍🔥

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: