Laura Escanes criticada per promocionar aquest curiós servei

per Redacció, el 18 de març de 2024 a les 11:00
La influencer Laura Escanes s'ha vist immersa en una polèmica després de promocionar el negoci "passejadors de nens".

Es tracta d'un nou servei que s'ofereix a Madrid, Barcelona i València i que consisteix, literalment, a què algú "passegi" el teu fill/a.


Segons ha explicat, els passejadors de nens s'enduen a un màxim de 7 nens a les zones més verdes de les ciutats per fer allà activitats. Això sí, tots van lligats amb un arnès per la seva seguretat.

Tot i que la influencer pensa que és un servei interessant per aquelles famílies que no tenen temps per cuidar als seus fills, moltes persones creuen que els nens "no són animals" i que ningú els hauria de treure a passejar com si fossin gossos.


La Laura Escanes, però, no és l'única influencer que ha promocionat el servei, sinó que també ho han fet Tania Llasera i Ana Peleteiro, per exemple.
 
En tot cas, sembla que aquest nou servei no tindrà gaire èxit entre les famílies. "Tant de bo fos una broma, però no" o "imagino que això no serà veritat... perquè em sembla una barbaritat. Simplement el nom ja està deshumanitzat 😢" són alguns dels comentaris que han rebut al seu Instagram.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: