Els pantalons virals que no poden faltar al teu armari

per Redacció, el 19 de març de 2024 a les 11:15
Fa temps que els skinny jeans van deixar d'estar de moda, i ara es busquen pantalons "straight" o, fins i tot, "wide leg".

Stradivarius té les dues opcions ideals: els texans D98, que són els típics texans rectes que queden genials, i els D92, que són uns texans rectes però amb un toc wide leg.

 
@sammfranz5 Jeans #d98 de stradivrius 🤓 #review #jeans #outfits ♬ What You Won't Do for Love - Bobby Caldwell
@jaradecastro Juro que son los mejores jeans 🌟 #parati #jeans #stradivariusjeans #outfit ♬ sonido original - Jara

Tots dos s'han fet virals a TikTok, i no és d'estranyar! Estan disponibles en diversos colors, perquè puguis triar el que més t'afavoreix!


Recorda, però, que sempre és millor buscar opcions més sostenibles a l'hora de comprar la roba. Si t'agrada aquest estil, pots buscar a botigues de segona mà com la Humana o, si no vols sortir de casa, al Vinted!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: