Si tens Netflix, vigila amb aquesta estafa

per Redacció, el 18 de març de 2024 a les 11:30
La Guàrdia Civil ha alertat que la plataforma Netflix ha estat suplantada per cibercriminals, que estan falsificant la seva identitat per comunicar-se amb els seus clients.

L'estratègia que estan fent servir és la d'enviar un mail fraudulent als usuaris de la plataforma i sol·licitar-los una actualització de les seves dades de pagament per tal de poder renovar la seva subscripció. D'aquesta manera, els cibercriminals aconsegueixen les dades bancàries de les víctimes.


En el mateix correu adjunten un enllaç, que redirigeix a una pàgina que suplanta la de Netflix. Això transmet confiança a la víctima i acaba introduint la seva informació personal com el nom, la direcció, el codi postal i la informació bancària.

Si has estat víctima d'aquesta estafa, és important que contactis immediatament amb la teva entitat bancària per tal que et bloquegin la targeta i els criminals no puguin treure't diners.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: