Aquests han estat els estudis més consultats al Saló de l'Ensenyament

per Redacció, el 18 de març de 2024 a les 18:00
El Saló de l'Ensenyament, celebrat del 13 al 17 de març al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona, ha registrat una afluència rècord de més de 100.000 visitants, mantenint el nivell de l'any anterior.

Els estudis més sol·licitats han estat centrats en les àrees sociosanitària, tecnològica, enginyeries i gestió empresarial. Han destacat graus com medicina, infermeria i enginyeries relacionades amb la intel·ligència artificial i aeroespacial. Pel que fa a la formació professional, els cicles relacionats amb la sanitat, serveis socioculturals, ciberseguretat i arts i disseny han estat els més consultats.


Aquest any, la formació professional ha liderat el nombre de consultes amb un 40%, seguida dels estudis universitaris amb un 37,3% i el batxillerat amb un 15,3%. Es destaca un augment de consultes per part d'estudiants de 3r d'ESO interessats en matèries optatives, itineraris de cicles formatius i batxillerat, i els requisits per a graus universitaris.

Més de 26.000 persones han rebut orientació personalitzada, tant a les activitats del saló com als punts d'atenció individuals. Les consultes més freqüents han estat sobre l'elecció entre batxillerat i cicles formatius, centres d'estudis, sortides professionals i criteris d'assignació de places.


La propera edició del Saló de l'Ensenyament tindrà lloc del 26 al 30 de març del 2025.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: