Horòscop del dia: 19 de març

per Redacció, el 19 de març de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui estàs disposat/da a tot per arribar allà on desitges. La teva ment i el teu cos estan alineats amb els teus propòsits, però a nivell emocional sembla que tens algun bloqueig. Rodeja't de gent que t'ajudi a superar els obstacles.

TAURE
Avui et sents molt connectat/da amb la teva energia. Les teves emocions estan a flor de pell i tens facilitat per connectar amb la gent que t'envolta. Aprofita l'ocasió per rodejar-te de gent que t'inspiri.

BESSONS
Avui estàs disposat/da a donar-ho tot per superar totes les expectatives. La vida t'està empenyent cap als teus objectius, així que deixa't endur pel moment. Recorda que és molt important deixar enrere el passat per poder avançar més ràpidament.

CRANC
Avui gaudiràs d'una gran estabilitat emocional. No tinguis por a entregar-te a les relacions, però estableix límits saludables. Aprèn a relacionar-te amb maduresa i no et deixis endur per les opinions de les altres persones.

LLEÓ
Avui la teva creativitat fluirà d'una manera inesperada. No tinguis por a ensenyar a la gent el que ets capaç de fer i creu en els teus projectes. Tot i que encara quedi un llarg camí, saps que cada vegada estàs més a prop de ser qui vols ser.

VERGE
Avui estaràs més sensible que de normal a causa d'un conflicte al que t'has hagut d'enfrontar recentment. Tingues paciència i no et precipitis. Busca una solució que us faci bé a ambdues parts, no només a tu, i veuràs que tot s'arregla.

BALANÇA
Avui et serà molt fàcil establir vincles estables. Aprofita per passar temps amb la teva família i enfortir els vostres valors familiars. No t'oblidis, però, d'escoltar el teu cos i de posar límits. Si necessites allunyar-te, fes-ho.

ESCORPÍ
Avui és un bon dia per cultivar la teva autoestima i personalitat. Connecta amb el teu ser interior i no deixis que res ni ningú et faci dubtar de tot el que vals. Sigues valent/a i no tinguis por a enfrontar els reptes de la vida.

SAGITARI
Avui podries retrobar-te amb una amistat del passat que et farà recordar situacions que et generen malestar. Intenta no donar-hi massa voltes i fer alguna cosa que et distregui de les teves emocions. Veuràs com al final del dia estaràs molt millor.

CAPRICORN
Avui deixa una mica de banda les responsabilitats i centra't en el teu benestar. És moment de cultivar el teu món interior i de pensar quin camí vols seguir. No tinguis por a equivocar-te i recorda que per saber si una cosa et fa feliç primer ho has de provar.

AQUARI
Avui hauràs de gestionar un canvi d'última hora. Odies que les coses que vagin sobre el previst, però a vegades passa. Intenta veure la part positiva de la situació i aprofita per passar temps de qualitat amb tu mateix/a.

PEIXOS
Avui estaràs una mica més sensible que de normal, però això t'ajudarà a connectar amb la gent del teu entorn. No tinguis por a entregar-te a l'amor i flueix. Mai tornaràs a estar en aquest moment vital, així que aprofita per gaudir!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: