7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 20 de març de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
Quan tenia aproximadament 16 anys i mig, hi havia una noia del meu batxillerat que m'agradava molt. Total, que el meu millor amic em va reptar a dir-li i al final em va acabant convencent. Li vaig demostrar el meu amor i em va dir que anés a la seva casa aquesta tarda, ja que tenia casa sola. Al principi vam decidir de mirar una pel·lícula de Netflix anomenada "365 dias" i en mig de la pel·lícula em va posar la mà a dins els pantalons i ens vam començar a masturbar mútuament durant tot el resta de la pel·lícula. Al final vam acabar tenint sexe a l'habitació dels seus pares i vam tenir la sort que no arribessin i trobar-nos en l'acte.

Noia, 14 anys
M'agrada una nena, és amiga meva des de l'estiu i parlem totes les setmanes fins les tantes. Sempre que quedem tot el grup m'obra a mi per saber si vaig. El problema és que no sé si jo li agrado i li segueix agradant la seua ex. Li vull dir per aclarir aquest mal de cap, però tinc por al rebuig i a perdre l'amistat.

Noia, 17 anys
Resulta que estic pillada per una noia del meu equip de bàsquet. Un dia em vaig quedar a dormir a casa seva amb una amiga més i vaig dormir al seu costat. Ara quan entrenem juntes, riem i fem de tot però no m'atreveixo a fer el pas...

Noia, 17 anys
Tinc un crush super fort amb un noi del bus, sempre noto que em mira, però jo no li miro perquè em posa super nerviosa, i no m'agrada gens aquesta sensació perquè tinc parella però suposo que no puc controlar els meus sentiments.

Noia, 18 anys
Portava una temporada molt dolenta amb el meu ex i vaig decidir obrir per Instagram a un altre tio que ja em va tirar la canya en un altre moment i em vaig acabar enamorant d'ell. Ho vaig deixar amb el meu ex i vaig continuar parlant amb l'altre. Ara el noi d'Instagram no em parla tan seguit perquè diu que ja no està pillat com abans, jo segueixo enamorada d'ell i ofec les meves penes quedant per f.... amb el meu ex. No sé què fer estic molt perduda.

Noia, 14 anys
Quan tenia deu anys vaig provar de morrejar-me amb la meva germana petita perquè volia saber com es feien els petons. Literalment no tenia ni idea del que estava fent i crec que vaig traumar a la meva germana. El més graciós és que quan ara li comento, ella ni se'n recorda i soc jo la que acabo traumada de mi mateixa jajajajjaa.

Noia, 16 anys
Fa que vaig acabar amb el meu ex 8 mesos i me àvia a dia d'avui em segueix preguntant i no sé com dir-li que no estem junts, ja que no ho passaria molt bé.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: