El missatge que els astres tenen per a tu aquesta Setmana Santa

per Adolescents.cat, el 24 de març de 2024 a les 08:01

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Del 25 al 31 de març de 2024:



Per molts anys a totes i tots els àries! Aquesta setmana ja tenim energia d'acció al cel, pròpia del signe d'Àries. Això sí, seguim tenint molts planetes a peixos i a més, comença la temporada d'eclipsis. Els eclipsis ens porten situacions "predestinades", coses que d'alguna manera han de passar.


Sentiràs que necessites fer canvis, però han de ser canvis ben pensats i fets des de l'equilibri, la paciència i l'amor. No des de la ràbia o l'impulsivitat. Així que intenta connectar amb la teva essència, en allò que t'agrada i et connecta de veritat. I serà des d'aquí que podràs fer aquest canvi energètic.

Alhora l'univers ens demana agafar-nos les coses amb més lleugeresa, no tan seriosament. Connectar amb el plaer i amb el joc. Cal que traiem el drama de les nostres vides per fer un canvi real a positiu. Aprofita la setmana santa per passar-ho bé, descansar i fer coses que t'agraden.

Una abraçada i molt bona setmana :)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: