Horòscop de l'amor: del 20 al 26 de març

per Redacció, el 20 de març de 2024 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
El teu desig d'aventura et portarà a buscar noves experiències amb la teva parella o, si ets solter/a, a conèixer algú especial. Aprofita aquest impuls per expressar els teus sentiments obertament i gaudir al màxim de cada moment romàntic.

TAURE
Aquests dies començaràs a valorar la seguretat que et brinda la teva parella i sentiràs felicitat en pensar en la teva relació actual. Si estàs solter/a, busca una relació sòlida amb algú que comparteixi els teus valors i aspiracions.

BESSONS
El teu esperit juganer i la teva capacitat per adaptar-te a diferents situacions et portaran a gaudir de moments lleugers i divertits amb la teva parella o amb algú nou. Aprofita aquest temps per explorar el teu costat més despreocupat i espontani a l'amor.

CRANC
Aquests dies et sentiràs especialment connectat/da amb les emocions de la teva parella o d'aquella persona especial, cosa que et permetrà aprofundir en la vostra relació emocional. Aprofita aquest moment per expressar els teus sentiments i enfortir els teus lligams amorosos.

LLEÓ
El teu magnetisme personal i la teva confiança t'ajudaran a atreure una persona especial o a avivar l'espurna a la teva relació actual. Aprofita aquest moment per expressar el teu afecte i admiració cap a la teva parella, o per gaudir de trobades romàntiques amb algú nou.

VERGE
Aquests dies t'esforçaràs per mantenir l'harmonia i l'estabilitat en la teva relació actual. Aprofita aquest temps per demostrar la teva lleialtat i compromís cap a la teva parella, i per cultivar una connexió profunda i significativa a l'amor. Si estàs solter/a, busca algú amb els teus mateixos valors.

BALANÇA
La teva habilitat per trobar l'equilibri en les coses t'ajudarà a mantenir la serenitat en la teva relació actual, o trobar algú que comparteixi la teva visió de l'amor. Aprofita aquest moment per cercar la bellesa i l'harmonia en les teves relacions i per cultivar un ambient d'amor i comprensió.

ESCORPÍ
El teu magnetisme i la teva atracció et portaran a viure trobades apassionades i profundes amb la teva parella o amb algú especial. Aprofita aquest temps per explorar els teus desitjos i fantasies més íntimes, i per gaudir de la connexió emocional i física.

SAGITARI
El teu esperit lliure i el desig d'explorar et portaran a buscar noves experiències i emocions amb la teva parella o amb algú nou. Aprofita aquest moment per seguir el teu cor i gaudir de cada moment de la teva vida amorosa, sense lligams ni restriccions.

CAPRICORN
La teva determinació t'ajudarà a construir una relació sòlida i duradora amb la teva parella o, si estàs solter/a, a trobar algú que comparteixi els teus valors. Aprofita aquest temps per consolidar els teus llaços afectius i per cultivar una connexió basada en el respecte i la confiança.

AQUARI
La teva naturalesa única i el teu esperit independent et portaran a cercar connexions genuïnes i significatives amb la teva parella o amb algú nou. Aprofita aquest moment per ser fidel a tu mateix/a i per expressar la teva individualitat en les teves relacions, sense por a ser criticat/da.

PEIXOS
La teva empatia i intuïció t'ajudaran a connectar profundament amb els altres, cosa que et permetrà construir relacions amoroses basades en l'amor i la comprensió. Aprofita aquest moment per expressar la teva tendresa i afecte cap a la teva parella, o per obrir el teu cor a noves experiències i connexions emocionals.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: