5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 650]

per Redacció, el 23 de març de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Tinc una relació a distància amb el meu nòvio i només ens hem vist dos cops. El segon cop que ens vam veure, ens vam fotre en el lavabo de minusvàlids d'un centre comercial i vam començar a liar-nos com bojos i vam acabar amb moltíssimes ganes de follar però ens vam descuidar els condons a casa seva i ens vam quedar amb les ganes però estàvem super calents els dos. Vam haver de sortir perquè ens van tocar la porta uns pares amb el bebé per canviar-li el bolquer, ens van mirar fatal però no me'n penedeixo de res.

Noia, 15 anys
Quan ho vaig deixar amb la meva parella em van obrir per insta molts nens, al cap d'uns dies em va obrir un que em cridava molt l'atenció. Després d'uns dies parlant em va dir que tenia casa sola i quan vaig anar ho vam acabar fent. Vaig perdre la virginitat amb ell.

Noia, 17 anys
Una nit d'estiu, el meu nòvio i jo vam anar a sopar a la platja. En pondre's el sol, de mica en mica va anar marxant tothom qui teníem al voltant, fins que no hi va quedar ningú. Em va treure la part de dalt del biquini. Em va començar a fer massatges als pits, després petons i va anar baixant fins que em vaig quedar sense part de baix. Me'l va menjar com mai i ho vam acabar fent els dos despullats a la sorra. El millor orgasme de la meva vida.

Noia, 16 anys
Un dia es va quedar el meu nòvio a dormir a casa i entre una cosa i una altra vam acabar fent-ho per segona vegada. Allò va ser la glòria escrita per qualsevol Déu. A més estaven tots a casa i mentre ho estàvem fent, algú es va aixecar. No sé com vaig aguantar. Va ser increïble i esperem que ningú ens hagi escoltat.

Noia, 16 anys
Aquest any m'ha tocat amb una noia a classe que sempre m'havia semblat molt guapa. Total que ens va tocar a una optativa juntes i ens vam començar a portar molt, fins que vam començar a tontejar i a calentar-nos mentre estàvem a classe. Un dia abans d'anar a classe ens va semblar bona idea anar al lavabo i vam acabar liant-nos i ella em va voler fer un oral, cosa que mai m'havien fet i em va encantar. Una de les millors experiències sense cap dubte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: