Dani Alves aconseguirà la llibertat provisional?

per Redacció, el 21 de març de 2024 a les 11:00
Dani Alves està condemnat a quatre anys i mig de presó, però la sentència no és ferma i la justícia pot trigar mesos a resoldre tots els recursos.

De fet, ahir es va informar que l'exfutbolista podria sortir de la presó si paga una fiança d'un milió d'euros, però de moment no l'ha pagat.


En cas que surti de la presó, se li retiraran els dos passaports i s'haurà de presentar setmanalment al jutjat. A més, no es podrà apropar a la víctima ni comunicar-se amb ella.

Aquesta decisió no ha estat unànime, sinó que en la resolució hi ha un vot per part d'un magistrat que destaca que l'exjugador hauria de ser a la presó fins a la meitat de la condemna i que el risc de fuga ha incrementat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: