Aquesta famosa exparella podria haver acabat molt malament

per Redacció, el 22 de març de 2024 a les 11:00
El mes de febrer, Chiara Ferragni i Fedez van anunciar la seva separació després de gairebé 8 anys de relació.

Sembla que des d'aleshores la parella no ha aconseguit dur-se del tot bé, i que actualment estan travessant un conflicte que té com a objectiu principal els seus dos fills: Leone i Vittoria.


Segons han explicat des de diversos mitjans, el raper està en contra d'exposar als seus fills a les xarxes socials com s'havia estat fent fins ara. I, segons la llei, per difondre la imatge d'un menor es necessita el consentiment dels dos progenitors.

El conflicte es va fer evident durant el 19 de març, el dia de l'aniversari del seu fill Leone. A diferència d'altres anys, no es va publicar cap fotografia familiar i no es va mostrar en cap moment les cares dels nens.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: