7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 25 de març de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Acabo de llegir les indirectes i crec que sé qui ets. La noia que ha escrit que vam coincidir fa 3 estius a les colònies a mas gircós, si us plau manifesta't.

Noia, 13 anys
Fa poc em vas obrir, ara ens parlem per fotos. Tens uns ulls maquíssims, i sempre que em veus, em somrius.

Noia, 19 anys
Ets noia, et vaig conèixer al cinema quan vam anar a veure la pel·lícula del Eras Tour de la Taylor, hem anat quedant bastant des d'aquell dia, i m'estàs començant a agradar molt des d'aquell moment, si tens alguna sospita obrem a Insta i parlem.

Noi, 19 anys
El dimarts 19, vaig anar a fer com una xerrada a 4 grups a un insti de Mataró, i hi ha un noi del primer grup que va ser veure'l i vaig pensar, "que bé vesteix i que mono". El noi fa un cicle superior, és bastant alt i crec que té el cabell bru i rinxolat. Si saps qui puc ser, busca'm a les XXSS de "l'empresa".

Noia, 14 anys
Tinc una amiga, m'agrada des de fa molt de temps, sempre parlem i quan quedem amb la colla sempre ens quedem per darrere juntes. Em va portar amb la moto i va ser la millor experiència de la meva vida. De vegades sembla que l'agrado però després no. Li vull dir el que sento per ella però estic feta un lio.

Noia, 15 anys
Ets nou d'aquest any i seus darrere meu a classe. Ja ens havíem assegut junts i no em vaig fixar en tu. Però ara, sento la necessitat d'estar girada constantment per veure el teu somriure. Crec que no et caic bé, i si et caic bé prefereixes a la meva amiga perquè sempre parles amb ella i no mentiré, estic una mica gelosa. El meu nom comença per J i tu tens un nom estranger que comença per A.

Noia, 17 anys
Jo sóc 07 i tu 09, vam començar a parlar perquè et vaig confondre amb una altra noia i menys mal. En poc temps t'has tornat imprescindible i m'encantes. El teu somriure és el més bonic que he vist en ma vida i tens uns ullets marrons preciosos. Ets una noia literalment perfecta. Estic agraïda d'haver-me confós aquell dia.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: