Horòscop de la setmana: del 25 al 31 de març

per Redacció, el 25 de març de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Prepara't per una setmana plena d'energia explosiva, perquè és el teu moment de brillar! Sentiràs un impuls extra per afrontar qualsevol desafiament que es creui al teu camí. És hora de desfer-te de tot el que t'estova i centrar-te en tu mateix/a. Dia de la sort: dijous.

TAURE
Recentment t'has endut una decepció, però és moment d'afrontar aquesta desil·lusió i recordar que tot passa per alguna cosa. Si algú t'ha trencat les teves il·lusions, és hora de deixar-lo anar i seguir endavant. No deixis que les accions d'altres t'impedeixin seguir el teu camí cap a la felicitat. Dia de la sort: dimarts.

BESSONS
No tinguis pressa i recorda que les transformacions necessiten temps. Aquesta setmana pren-te un moment per reflexionar i entendre que tot arriba al seu temps. Accepta que el passat ja no tornarà, però aprofita l'oportunitat per crear un futur brillant. Dia de la sort: dilluns.

CRANC
És hora d'actuar. Aquesta setmana els teus esforços començaran a donar fruits si et compromets a afrontar els desafiaments de front. No tinguis por a abordar els problemes i veuràs com tot comença a millorar. Dia de la sort: dimecres.

LLEÓ
Ha arribat el moment d'alçar la veu. No tinguis por a expressar tot el que has estat guardant dins teu. No necessites trepitjar a ningú per brillar, però és hora de defensar la teva posició. Demostra la teva valentia i deixa clar que no permetràs que ningú et tregui el teu lloc. Dia de la sort: dimarts.

VERGE
Aquesta setmana estableix límits clars amb aquells que no són honestos amb tu. La teva dedicació mereix ser corresposta, així que no dubtis a tallar amb aquells que no valoren el teu esforç. És hora d'acabar amb les manipulacions! Dia de la sort: dijous.

BALANÇA
Si et sents inquiet/a, aprofita aquesta setmana per rodejar-te de tranquil·litat i silenci. No tinguis por a gaudir de moments de pau i de no fer res. Recorda que la serenitat és un regal que molts anhelen. Dia de la sort: divendres.

ESCORPÍ
Totes les relacions tenen alts i baixos. Aquesta setmana sigues pacient i afronta els desafiaments amb maduresa. No tinguis pressa a tallar llaços davant la primera dificultat. Accepta que els problemes enforteixen les connexions i t'ajuden a comprendre millor als altres. Dia de la sort: dimecres.

SAGITARI
Et sents una mica desconnectat/da del teu veritable ser, però no passa res. És normal passar per moments de confusió. No tots entendran la teva generositat, però no deixis que això et desanimi. Segueix sent autèntic/a i fidel als teus valors. Dia de la sort: dilluns.

CAPRICORN
És hora de liderar la teva vida. Aquesta setmana creu en tu mateix/a i en les teves capacitats. No deixis que les opinions negatives dels altres et desmotivin. Recorda que tu pots decidir el teu destí, així que avança amb confiança. Dia de la sort: dijous.

AQUARI
Et sents atabalat/da amb totes les teves responsabilitats? Doncs aquesta setmana organitza les teves prioritats i enfoca't en el que realment importa. No perdis el temps en projectes sense sentit i aprèn a dir "no". Dirigeix la teva energia cap als teus objectius. Dia de la sort: dilluns.

PEIXOS
És moment d'alliberar les teves emocions. No reprimeixis el que sents, permet que els teus sentiments flueixin lliurement. Si necessites desfogar-te, busca el suport dels teus éssers estimats. No estàs sol/a en el teu caos emocional. Demana ajuda quan la necessitis. Dia de la sort: dimecres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: