Laura Escanes explota contra Álvaro de Luna

per Redacció, el 25 de març de 2024 a les 11:00
Laura Escanes i Álvaro de Luna van fer molt públic el seu amor i, per conseqüència, també estan fent molt pública la seva ruptura.

El cantant ha estat traient cançons parlant d'aquest desamor amb frases com: "Jo vaig voler tot amb tu i tu vas voler fotre-ho. Jo com un tonto creient en els teus contes i tu vas voler matar el que jo creia etern".


Ara la influencer ha explotat i ha compartit a Twitter: "Mira ho deixaré anar perquè tant callar al final em cremo per dins, però això de què hagi d'estar calladeta mentre altres fan cançons... lol".
 

També ha dit: "Amor, tu no ets la Shakira de la història, prou" i "Només vull abraçar fort a Shakira després d'escoltar el seu disc i donar-li una palmadeta a l'esquena a tots els que intenten imitar-la per quedar bé quan en realitat són tot el contrari :)".
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: