La nova eina que t'ajudarà a triar on cursar els teus estudis

per Redacció, el 26 de març de 2024 a les 11:00
Tens clar què vols estudiar, però no saps on pots realitzar aquests estudis? Doncs ara ho podràs saber ràpidament gràcies a un nou mapa interactiu que mostra tota l'oferta formativa i de recerca que hi ha a Catalunya.

Es tracta d'un "Mapa del Coneixement" que va ser presentat ahir pel Departament de Recerca i Universitats. Aquest es troba a la web del departament i mostra la geolocalització real dels centres i què ofereixen.


Per trobar el que busques podràs delimitar la teva cerca a partir d'una dotzena de filtres, com el nom o tipus d'oferta formativa, el municipi o comarca, el tipus d'estudi, el centre de recerca o, fins i tot, el preu.

A més, l'eina permet veure quin tipus d'oferta universitària hi ha a cada lloc (graus, màsters o doctorats) i si es tracta d'estudis presencials, virtuals o híbrids, així com públics o privats.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: