7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 27 de març de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Som quatre persones escrivint aquest text. El nostre secret és que ens reunim cada dimecres a llegir aquesta pàgina web. El problema és que en principi no hauríem de llegir-ho a l'institut, perquè si un profe ens pilla ens requisaran el mòbil i trucaran als nostres pares🙈

Noia, 20 anys
No he follat mai, tots els meus amics de la uni pensen que sí però no. Quan vam començar la carrera tothom sempre feia molta broma sobre el tema sexe i van donar tots per fet que havia follat algun cop, la vaig cagar perquè en aquell moment no vaig dir que no ja que em feia cosa que llavors em veiessin amb uns altres ulls i no em prenguessin tant en serio. No em preocupava no haver desmentit el que havien donat per suposat perquè pensava que al cap de poc segur que acabaria follant amb algú i ja està. La cosa és que ja han passat 2 anys i segueixo sent verge, se m'ha fet molta bola i ara no sé com dir que no he follat mai. Tinc unes ganes de follar que no me les aguanto, follaria i a més ja no hauria de seguir mentint.

Noi, 21 anys
No sé si m'agrada lo prohibit o ves a saber però em mola bastant la meva jefa i no penso dir-li clar està, quasi em triplica l'edat. Estic com una cabra, així com a resum

Noia, 14 anys
Tinc un amic que fa 2 anys que m'agrada, però el problema és que és l'ex d'una molt bona amiga meva i no puc fer res amb ell evidentment. Cada cop que el veig em venen unes ganes de fer de tot amb ell i em fa ràbia no poder fer res amb ell mai. 

Noia, 16 anys
Vaig estar sortint amb un xaval que em treu 4 anys i li vaig demanar que no digués res a ningú perquè els meus pares em van dir que no surtis amb ell perquè el coneixien de tota la vida i sabien que anava un dia amb una i a l'altre amb una de diferent però jo no ho veia així i em va demanar per sortir i li vaig dir que sí i al cap de dos mesos em deixa perquè estava estressat i al començament de curs em diu per tornar a parlar li vaig dir que si com una tonta i al final em va acabar posant les banyes explicant-lis als amics i tallant amb mi i ara a dia d'avui puja al bus i quan estem dalt no em para de mirar.

Noia, 14 anys
Fa un mes aproximadament vaig quedar d'amagat amb el meu ex a casa seva, total que vam acabar follant a la seva habitació com si res. Cap dels dos hem dit res respecte al que va passar, però dona molt morbo que sigui tot secret. Només veure'l em venen unes ganes de tornar-hi increïbles.

Noia, 12 anys
Ahir a les 23 hores vaig començar a escoltar com dos cossos s'estiguessin xocant tota l'estona. Després va parar aquest soroll i vaig pensar: el diable ha sortit de casa. Al cap d'un minut aprox. ho torno a escoltar, però aquesta vegada acompanyat d'una respiració molt profunda, vaig pensar que els meus pares ho estaven fent i vaig pensar que era impossible. Els sorolls van tornar a parar i tot seguit van tornar a sonar aquest soroll però ara amb un gemec d'una dona. Ja està, eren els meus pares. El pitjor és que quan la meva mare va vindre a apagar-me les llums LED, li vaig dir hola i ella em va somriure. Ma mare sabia perfectament que jo estava desperta. Des d'ahir no vull mirar a la cara a ningú dels meus pares. Espero que el meu germà no estigui despert a aquella hora. 😰😥


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: