Què és el pegging i per què hauries de donar-li una oportunitat

per Redacció, el 27 de març de 2024 a les 10:00
El pegging és una pràctica sexual que consisteix a penetrar a l'altra persona amb un vibrador amb corretja agafat a la cintura.

Segons una investigació recent, són moltes les persones que la consideren una pràctica que volen fer abans de morir.


Hi ha molts escrúpols al voltant d'aquesta pràctica, ja que sovint s'associa a una pràctica homosexual, però en realitat és ideal per a qualsevol tipus de parella.

Segons l'educadora sexual Lisa Finn, aquesta pràctica té molts beneficis. D'una banda, permet a les parelles experimentar un canvi saludable en la dinàmica de rols. A més, és molt plaent per la majoria d'homes, ja que el seu punt P o G es troba a la pròstata.


Així doncs, si tens ganes d'innovar en el sexe, considera aquesta pràctica. Augmentarà la confiança i la complicitat que tens amb la teva parella!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: