5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 651]

per Redacció, el 30 de març de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Vaig quedar amb un noi que és del grup d'amics del meu ex. Només havíem parlat per Instagram però teníem converses molt molt hot. Com que no teníem casa sola em va portar a un lloc on no hi havia gent i només veure'ns ens vam liar a saco i a poc a poc ens vam calentar. Em va començar a fer dits i després li vaig xupar. Com que hi havia condó em va empotrar i em va follar super dur. Una primera vegada molt ben aprofitada.

Noia, 16 anys
En un casal d'estiu que vaig anar, m'agradava un noi pèl-roig que anava al mateix grup que jo, estàvem sempre tontejant, fins que vam anar a un parc aquàtic. Allí ens vam muntar en una atracció on anàvem en un flotador gran els dos sols, i vam gaudir molt de l'estona a l'atracció, però no només de l'atracció sinó que allà per primer cop els dos vam perdre la virginitat. Va ser molt morbós, ja us ho podeu imaginar.

Noia, 18 anys
Fa un temps vam anar a passejar de nit amb el meu nòvio. Anàvem molt calents però no havíem pogut fer res perquè a ca meva hi era tot déu. Ens vam asseure a fora, al davant d'una escola, i ho vam fer allà mateix. Increïble.

Noia, 13 anys
Estava a casa els meus avis i va venir el meu cosí de 16 anys amb els seus amics. 2 em van cridar molt l'atenció, ja que eren molt guapos i se'ls hi marcava molt el paquet. Bueno, després vam anar a la piscina, i vaig veure que un d'ells no em parava de mirar les tetes així que quan va entrar a casa dels meus avis el vaig seguir fins al lavabo. Bueno que entre una cosa i l'altra ens vam començar a liar molt hevy, estàvem super calents així que em vaig posar de genolls i li vaig fer un oral. Quan es va acabar em va embrutar tota i vaig haver de sortir del lavabo tota bruta. Espero que ningú em veiés...

Noi, 16 anys
Mentre estava a classe vaig començar a parlar molt amb una noia que tenia el costat i ens vam començar a fer amics. Un dia, a uns amics i jo, ens va convidar a casa seva per prendre unes pizzes. Ella i jo vam estar tota la nit tontejant fins que em va portar a la seva habitació i em va baixar els pantalons menjant-me les meves parts íntimes. Allà vaig perdre la virginitat i avui en dia som nòvios.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: