Misha i Maeb organitzen una quedada i acaba així de malament

per Redacció, el 27 de març de 2024 a les 12:00
El passat 25 de març, els tiktokers Maeb i Misha van organitzar una quedada a les 17:30 h a la Plaça de Toros de Roquetas de Mar.

Segons havien explicat, Maeb anava a portar caramels i els anava a llançar a la gent. Com que va arribar més d'una hora i mitja tard, la gent es va començar a enfadar.


A més, sembla que molta de la gent que estava esperant-los no eren fans, sinó haters. Així doncs, es va anar creant un ambient tens...

Quan finalment es van presentar els influencers, algunes persones van començar a llançar tomàquets i a agredir-los. A Misha li van treure el barret i va haver de refugiar-se a una perruqueria.


Maeb va anar a comissaria a denunciar els fets i Misha va poder sortir de la perruqueria sense tornar a ser agredit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: