La nova empresa de Rosalía

per Redacció, el 27 de març de 2024 a les 12:00
Si una cosa tenim clara sobre Rosalía és que és una persona ambiciosa, i és per això que no ha sorprés a ningú que hagi decidit crear una nova empresa: Tresmamis SL.

La seva mare, María Pilar Tobella Aguilera, serà l'encarregada de gestionar-la i, per tant, es dedicarà a la "promoció, construcció, compra, venda, arrendament i comercialització en general de tota classe d'edificacions, solars, finques rústiques i urbanes".


Aquesta empresa forma part de la seva societat Motomami SL, mitjançant la qual Rosalía gestiona la seva carrera professional.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: