El missatge que els astres tenen per a tu aquesta Setmana Santa

per Adolescents.cat, el 31 de març de 2024 a les 07:31

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


De l'1 al 7 d'abril de 2024:



Amigues i amics, estem en plena temporada d'eclipsis i això ens té cansats/des i desorientats/des. Vam tenir eclipsi de lluna el passat 25 de març i el proper 8 d'abril tenim eclipsi de Sol a Àries. Què vol dir això exactament? Els eclipsis són llegits com a moments de "mort i resurrecció". És el moment de deixar anar moltes coses que ja no funcionen per a nosaltres. És moment de transformació. 


És per això que pots sentir molt caos internament o en el teu entorn. Pot ser que s'acabin relacions d'amistat, relacions sexoafectives... Que hi hagi discussions que et facin prendre decisions. O que passin coses que et demanin posar punt i final a alguna cosa de la teva vida. Així que aquesta setmana intenta estar amb molta presència, cuidar-te i dur les teves emocions a ratlla tan com puguis. Alhora es recomana no posar resistència al canvi, sinó deixar-se a anar a tot allò nou que entrarà a la nostra vida pel nostre bé i per destí.

Una abraçada i molt bona setmana :)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: